5 km testlöpning på Bosön

Fick tillfälle att köra 5 km test på Bosön igår, 25 varv tillsammans med några andra liknande typer. Troligen var jag äldst kille där men inte långsammast i varje fall.

Vi öppnande långsamt tyckte jag i varje fall, men efter några varv började pulsen bli hög och kroppen vilja bromsa in. Jag försökte trycka på men ändå inte få denna äckliga nära döden upplevelse som det brukar bli ibland. sedan när det var 1 km och 5 varv kvar så försökte jag trycka på fast det fanns inte så mycket kvar att ge , bara en glädje över att komma i mål snart.  Jag kan se i efterhand att det kunde ha gått fortare och jag kunde ha tagit i mer, jag var fräsch efteråt och pulsen var inte skrikhög. Sedan funderar jag på hur en inomhusbana står sig mot en utomhus 400 meters bana.. nåja, det går säkert att googla om det. Jag hade i varje fall 18.12 och är rätt nöjd med det. Personbästa ligger på 18.01 från 2002  och det ska jag ta i år. Sedan så coacha jag Sanna fram till en nytt pb, alltid roligt sånt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *