Allt om Hälsomässan från jordningslakan till Runners Store

Kom just hem ifrån mitt första besök på Hälsomässan. Jag har hört en del om den men aldrig riktigt sett det med egna ögon. Nu fick jag inblick i vad som finns på mässan och vad som är värt någonting. Den första sektionen bestod mest av såna där mumbojumbo saker som jag brukar kalla det. Jordningslakan, magiska kuddar och neutraliserare mot mobilstrålning. Allt är naturligtvis inte skräp utan det gäller att hitta det som funkar. Men jag hoppar den sektionen. Jag tror mer på att stänga av alla mobiltelefoner och wifi under natten då man sover. Jag har varit duktig ett tag och slog av telefonen i flightmode och tyckte jag sov bättre då men borde fixa routern också.
Nästa sektion var Yoga och det som tillhör det. Love Store hade en monter där dom sålde underkläder och Dildos i sköna färger. Skönhet och proteinbars och drycker. Ett kaffe som innehöll allt utom koffein, smaka inte alls gott. Faktiskt bättre att dricka grönt eller rött te istället för en hopplös blandning av kaffe och tee. Längst in var det löparinriktat, Team Nordic trail hade en monter, Garmin och Runner Store också . Prova på träning i kunde man också göra längst in med redskap och maskiner. Jag såg Paulo Roberto bli intervjuad och det var inte så matnyttigt mer än att hans fd är vd i ett av hans bolag. Men mycket tjejer och mässan riktar mest in sig till tjejer som vill komma igång och känna sig bättre. 2014-11-06 15.16.40

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *