Dag två och besök på bra Restaurang.

Den gode trimaster rekomenderade en fin restaurang idag och jag cyklade iväg mot den. Lätt och smidigt, mötte massor av vanliga cyklster, men sen kom också följebilen som säkert plockade upp dom . Igenom centrum och en vänstersväng. rätt kraftigt uppför en bit, kom till slut ner i dalen och det kändes platt men ingen kraft i benen och jag tittade och såg om det var ngt fel på cykeln. Tog 30 min innan jag fatta att det var uppför hela tiden. Precis sådär kämpigt som det är på Lanza.. Fin sträckning och rätt så jobbigt, enformligt för benen, ingen vila. Började svettas efter en stund och glasögonen immade igen. klev av med 500 meter kvar till stället, men det visste jag inte då . Såg mej bakåt och insåg vilken stigning det var. Shit, det här blir inte roligt att köra nedför tänkte jag. Avnjöt en god lunch på stället 2 busslaster med skandinavier kom också för att äta, men maten var bra. Började frysa riktigt mycket 1000 meters höjd. Och mycket riktigt blev det rätt så jobbigt att köra nedför sen. Är lite feg och frös som en gris. Mycket tid på bromsen. i slutet var det lite planare så där släppte jag på. Väl i samhälleet igen så körde jag fel och körde ner mot havet istället för längs bergssidan mot santa lucia så jag drog hemåt. 4 timmar på turne och 3 timmar i sadeln blev facit för dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *