Dyra mil med Asics Kayano

Igår hämtade jag ut nummerlappen till premiärmilen på Asics store och passade då på att fråga om mina Asics Kayano.  Jag har sprungit drygt 80 mil i dom och de känns ganska stumma och slut, så jag frågade de om livslängden på skon. Mycket riktigt så säger hon 80-100 mil beroende på underlag och vikt förstås.

Vi pratade lite omkring det och hon visade en fin triathlonsko, men jag kan konstatera att det blir dyra mil att springa i dessa skor då de kostar dubbelt så mycket som ett par vanliga.

Asics Kayano är en väldigt skön sko att springa i och bra kvalitet i skon, förutom själva gummit som man springer på, som verkar vara samma kvalitet på alla skor.

Det blir dyra mil men nu kommer jag att försöka springa 200 mil på dessa skor, men de är rätt stumma så det är inte så jäkla roligt att springa i dom, fast dom är sköna för fötterna om man inte springer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *