Garmin eller Polar

Betamax eller VHS, Iphone eller Android, Garmin eller Polar.
Vilket system som är bäst och vilket som är mest prisvärt är alltid den ständiga frågan. Konkurrens är bra och det ger oss konsumenter nya produkter som kanske inte alla gånger är helt genomtänkta. Polar V800 är en snygg klocka som ännu inte är färdigutvecklad och det känns inte riktigt som den är en mogen produkt. Garmin nya 920xt är å andra sidan ett ihopplock av löparklockan och vivofit i en enhet. Trevligt med mycket information blir det.
Det viktigaste och det som kommer i nästa generation är att veta återhämtningen och när man är tillräckligt fräsch för att köra ett hårt pass. Dagens klockor ha någon slags återhämtningsberäkning som är generell och som inte tar hänsyn till mej som individ. En smartare beräkning av nedträning och återhämtning vill jag se i nästa generation.
Jag har kört polar i drygt 10 och sedan 1,5 år kör jag Garmin och har egentligen ingen favorit, för mej är det viktigaste att klockan inte strular och krånglar och uppdateringar hit och dit. Garmin är bra på att fixa mjukvarubuggar snabbt och polar har en bra support. Så Ica eller Coop .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *