Grand Canaria dag 3, nu är jag med i matchen.

Efter att ha haft två inledande dagar då jag har nosat lite på ön så blev det en en skaplig tur idag. Rulla ner mot maspalomas och vek sedan av mot Soria som enligt skylten har 14,6 % stigning. Visst var det lite brant men inte så att jag behövde fika när jag kom upp.. Jag fortsatte vägen fram tills den tog slut ,, skulle ha svängt vänster men det blev en halvtimme extra istället. Och vänstersvängen upp mot San Bartomle var riktigt brant och det fortsatte att vara brant, sista svängarna var väldigt branta och jobbiga, fick mycket över tröskelpuls då. Titta just, bara 10 slag. Kändes som 100 slag. Sega mej uppåt och bitvis rätt dålig väg. Men slutligen kom jag till korsningen, Tejede eller San Bartome. Svängde ner mot havet. Det blev en skön resa. Rätt bra väg faktiskt och inte så mycket trafik, mötte cyklister som höll på att ta sig uppåt. Santa Lucia och sedan en mysig färd direkt hem. 2155 höjdmeter, fattas 400 för att bli som lanza men det blev bara 115 km .. så det hade lätt blivit 2500 meter på 18 mil.

Vädret var bra idag, mycket cyklister körde jag om och mötte, Fin natur och en bra runda med svett och kalla händer och fart och knappt styrfart. 

2013-12-24 12.19.49

 

 

(Läs vidare...)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *