Kvantumjoggen 2015

En riktigt bra genomkörare och studsa in som nr 26 i detta  lopp.

Jag har sprungit detta 10 km tidigare några gånger på den gamla sträckan sen gjorde dom om den till två varvs bana och då kunde jag inte springa, men i år va det gamla sträckan igen med viss modifiering. Gillade den riktigt bra, kommer nog att springa dej på mina pass ibland.

Förvånansvärt lite folk på startlinjen med tanke på massorna som lockades till premiärmilen. Dyrt och dåligt är premiärmilen i jämförelse med kvantumjoggen. Ett riktigt bra och smidigt lopp måste jag säga. Ingen trängsel i starten utan jag kom iväg i sansad takt , första km bara utför och 3,37 kunde noteras utan någon form av ansträngning, sedan blev desto mer kuperat och in i skogen. Men formen sen i höst håller i sig, jag är urstark uppför och rätt bra nedförslöpning också . Däremot så har jag fortfarande inte hittat flytet på platten, men kände i slutet av loppet en bättre frekvens och klipp i steget. Sen blev jag naturligtvis omsprungen av 3 ungtuppar under den sista km. Jag orkade i vanlig ordning inte svara. Jag är ingen löpare utan håller på med ironman och har man kvar mycket krafter på upploppet så har man disponerat loppet fel. Dessutom är det sällan det är några dueller på en ironman. Men jag är ingen vass avslutare heller.

38,21 och jag är nöjd med loppet och det var en riktigt bra genomkörare inför Boston, ser fram emot att få ställa mej på startlinjen i Boston och springa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *