Sickla Triathlon for the first time

Äntligen så kom jag till skott och bestämde mej för att köra i Sickla på onsdag. Jag hade tänkt köra i juli men de verkade ha sommarstängt då. Vi var 50-60 pers som ställde upp och den ena mer vältränad än den andra och rätt många tjejer också. Roligt.
Simningen var varm, säkert 25 grader och skönt, jag hade ingen aning om banan men det är rätt enkelt när man inte är så snabb, bara följa strömmen. Finns många att sikta på framför. Vände och på vägen hem plockade jag några placeringar.
Upp på cykeln och ut på ältavägen, inte direkt optimal väg att köra på men det gick rätt bra, tung i benen efter mycket träning men lyckades ändå komma över skamgränsen 35 km/h i snitt på 15 km. I T2 så högg frambromsen i och jag vurpade över cykeln, det gick bra fast jag förlorade mycket tid på det. Försökte varva ner och konstatera om jag var okej innan jag drog iväg. Annars är det lätt hänt att man bara springer iväg och så är man allvarligt skadad. Det är trots allt bara träning. Löpningen gick supersegt och jag var inte riktigt säker på vägen heller, rätt kuperad och sista km blev jag omsprungen av en snabb ungdom. Totalt 8:a och runt 57 minuter . Kul och troligen träning nästa onsdag också om vädret är fördelaktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *