SM i Duathlon 2014 och 3:a

en riktigt varm och het dag var det när SM i duathlon avgjordes i Knivsta. Kul att se eliten dra iväg i högt tempo. Intressant att se Fredrik Swahn ta fel cykel vid växlingen. En sådan rutinerad kille ta fel cykel.
Kände mej lite snorig och inte helt 100 % och någon sekund innan start så jag va väldigt tveksam och loj, men när starten gick så blev jag inklämd direkt och irriterad.. men hittade mitt tempo efter några 10-tal meter. Öppnade på 3.37 , kändes helt ok. sedan 3,33 , 3,44 på tredje och kuperade km. Växlade inte på ett snitt på 3,41 och det kändes bra. Pigg i benen och inte alls stumma som föregående år. Det blåste en del 16 km/h enligt klockan. Pressade hårt och så mycket jag kunde, kände mej bekväm i kurvtagningen, men vi varvningen kom Odd om med sitt dischjul. Han är stark och speciellt i motvinden. Andra varvet hade jag ingen att köra emot men hög puls och många watt gjorde ändå att tiden blev 2 minuter sämre än föregående år. Mycket märkligt, men jag får skylla på att jag tävlade förra helgen och att det ligger kvar i benen. Andra löpningen gick också rätt snabbt, 3,43 i snitt och jag hade kommit ifall tvåan om banan hade varit 1 km längre.. NÅja.. måste lära mej cykla snabbare.
Bra tävling med bra priser och speciellt roligt när vädret var bra, sen puttra jag hem på cykeln kan konstatera att norr om stan är väldigt platt, kanske något för mej som behöver träna på det.
knivsta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *