Spånga Ultra 6 timmar, marathondistans

Springa runt en 400 meters bana i flera timmar har jag aldrig gjort tidigare och var lite skeptiskt mot det. Men det funkade rätt bra och det är bara ett bevis på folk i grupp kan göra de mest tokiga sakerna. Jag höll ett bra tempo redan från start, lite avvaktande men bra tryck. Varven löpte på och det va många 6 timmars löpare som jag sprang om.
Underlaget va skönt och inte så hårt för kroppen, men jag var lite sliten efter förra helgens LL så vid 35 km började jag tappa tempo men såg att 3 timmars gränsen var inom rimlig nivå .. Så jag kämpade på och höll ett skapligt tempo och när det var 4 km och 10 varv kvar så såg jag att 3 timmars gränsen var fixad. 2.59.15 är god marginal till 3 timmar och en genomkörare inför SUM. Då blir det full satsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *