Summering 2013

2013 new year sparkler

 

 

 

 

Det började redan 2012 med att se alla tävlingar bli utsålda, men 2013 började ok, men gick lite trögre sedan. Sommaren gick rätt ok, fast det blev inga längre pass. Men efter sommaren så fick jag en väldigt bra motivation och inspiration som jag inte har haft på massor av år. Hösten blev väldigt intensiv med mycket och bra träning. Jag har kommit till en bra plattform vad gäller löpning och simning, men cyklingen ligger fortfarande långt efter mina målsättningar och det har den alltid gjort. Men jag tar inte lite i taget, men hoppas kunna få ett riktigt släpp i vår på styrka och uthållighet på cykeln.

Tävlingsmässigt så fick jag min eftersträvande RM medalj på duathlon, det kändes väldigt bra. Jag hoppas kunna köra den nästa år. Det var en fin tävling. Lyckades också vinna min första och troligen enda tävling. Stockholm Aquathon. 2 km simning och 21 km löpning. Ganska bra sträckor för mej 🙂 . Tyvärr ingen triathlontävling vad jag kommer ihåg, däremot några marathon och New York City Marathon som den största och mest hypade. Jag har nu sprungit där två gånger och det är en bra tävling och proffsigt arrangemang.

Summeringen är att allt hänger ihop och det gäller att få ihop alla pusselbitar för att lyckas med träningen. Hösten var grym bra träning och avslutades med en väldigt bra vecka på Grand Canaria. Jobbig men skön och avslappnande. Ser fram emot ett bra 2014 och hoppas alla parametrar är i fas för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *