Summering Maj 2014

Tre tävlingar i rad och 6 härliga vilodagar denna månad blev det.
Roligast var definitivt Ironman Lanzarote, gillar den tävlingen trots att den inte är så extremt bra arrangerad, men banan och den behagliga värmen är så nice. Vi prata vi om Norseman och den verkar häftig men jag gillar inte kylan, men wtf, kanske är med i lotteriet nästa gång. Inser att jag måste korrigera min träning för att utveckla cyklingen mer, löpningen bara flyter fram men cyklingen står verkligen still i utvecklingen. Simningen är rätt okej, nu är jag snart ikapp klungan och det är målet, kan jag bara hänga med på cykeln så är det ingen som hänger med på löpningen sen. Nåja, SM i Motala på en korkad distans som inte passar mej egentligen, men vad gör man när allt bara blir slutsålt. Vänta in 2015 och hoppas man har samma goda form och motivation.. nja.. Kanske också får möjlighet att köra VM på den korkade distansen i Motala nästa år om jag är bland dom 18 bästa. WOW,, så motiverande.. not. B-VM på C-Distans.. men jag är väl där nästa år i brist på andra tävlingar.
Trea på RM är inte dåligt och en tid under 3 timmar på mitt 50:e marathon är också ett stort mål som har inkasserats.
Nu hoppas jag kunna få till några nyckelpass som ska spetsa till formen inför tävlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *