All Time High i min värld.

100 mil på cykeln avverkade i april. Det är ett personligt rekord för en kalendermånad. Nu går det att räkna hur man vill och på vilket sätt man vill. Jag har kört hårdare och mer intensivt och säkert 100 mil under 31 dagar men detta handlar om rekord under en kalendermånad och som närmast har jag varit 94 mil under föregående år. Jag är rätt nöjd och hade en bedrövlig start på månaden då jag var i Paris och sprang marathon. Men sen kom påsk och volymcykling. Men det har varit en väldigt bra månad med mycket träning och bra återhämtning, nu är det bara formtoppning till tävlingarna i maj som skruvas till ordentligt.

Jag räknar med ungefär 50 mil cykel i maj men det ska desto mer watt per kg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *