The Tunnel Of Run

Årets unika lopp hette alltså Tunnelloppet och var en del av invigningen av Norralänken. Dåligt med seedning gjorde att det var inga mål med själva tävlingen för min del utan det var mest bara att lulla runt och knäppa bilder och se vad som hade gjorts och inte gjorts.

Rätt så smidig start och det flöt på rätt bra fram till start. Vi kom iväg rätt bra också och det började med utförslöpning vilket va rätt skoj och då kunde man trycka på lite . In i Adidas ljusspel som visade sig vara det häftigaste. Så nu hade man förväntat sig en show igenom 10 km såsom på Midnattsloppet, men icke.

Det blev en torftig löpning, dock väldigt kuperad och inte så rak, måste finnas skäl till att man har gjort tunneln sådär. Är det möjligen för att hålla ner farten. Annars verkar det rätt korkat att ha så kuperat. Risken för smällar i tunneln ökar kraftigt. Fast såsom på många andra håll så saknas det att man tänker till en extra gång.

Som sagt målgång och ut i kylan igen, och själva logistiken efter målgång saknades totalt. Var bara väldigt trångt och tog en massa tid. Men det var roligt att få ha sprungit loppet, sprang loppet på södra länken 2007 eller när nu det var, det var faktiskt bättre.2014-11-22 12.54.25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *