Paris Marathon 2014

Perfekt väder, moln , lite sol och runt 15 grader, inte mycket till vind heller . Upplagt för ett rekordlopp i stora slag. Jag hoppas på att Buud också skulle göra en bra tid idag. Men what a Fuck..

Första km är lättlöpta och jag låg på stadigt 4 min tempo och låg puls, funderade lite på om jag skulle köra hårdare men låg kvar i detta tempo. Allting kändes bra och jag hade bara lite mentala svackor första 20 km. Nu löpte vi längs floden och efter 25 km började det rasera. Jag kom in i tunneln som var rätt lång och GPS signalen försvann efter tunneln så hade jag slut på fart. Låren var helt körda, de var som kex. Detta har hänt några gånger tidigare och då har jag kört cykel för sent inpå loppet. Och mina 15 mil förra helgen med bonk var nog inte helt optimalt för mej . Normalt är det vaderna som ska ta slut och de kändes av vid 39 km. Jag försökte hålla igång och vid 30 km såg jag att tre timmars vallen var körd. Kändes lite tomt, men jag försökte hålla igång och simulerade att det var en ironman,, bara nästa vätska station sen får jag vila osv.. Ville bara plöja igenom tävlingen, tyvärr inte mitt lopp idag och inte Buud heller. Vore roligt om man sprang lika fort på Ironman Lanzarote !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *