Simtestet som gick bra igår.

Vi var 3 st på simbanan och de var långsammare än mej, skulle försöka göra ett 400 meter simtest. Hade gjort ett försökt tidigare i veckan då en gubbe korsade min bana och bara stannande och tittade på mej när jag nästan körde på honom. Jag skulle ha knäck näsbenet på honom och gått upp , men istället slängde jag simglasögonen och gick upp. Idag skulle det gå bättre. Det var rätt mycket folk i men allt gick bra och jag  öppnade rätt fort och kontrollerat första 100 meter, sedan tog jag i för kung och fosterland. Avslutade rätt starkt också . Kunde notera att jag är 6 sekunder snabbare än 2003, vilket är väldigt roligt att kunna skriva ner rent objektivt. Jag vet att formen är god men detta var ett bra objektivit besked.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *