Summering Februari 2014

VinterbildIdag hade jag ett grymt bra långpass på 33 km löpning. Det känns verkligen som jag är i bra form. Men det tillhör mars. Januari svischade förbi såsom det alltid gör för mej. Det är en intensiv bokslutsmånad med mycket jobb. Februari är en kort och mörk månad och tack vare lite snö så har jag kunnat springa och cykla i den utsträckning som jag har velat. Simningen har gått utmärkt, jag har volymrekordet jan-feb, senast jag simma så här mycket va 2003, så det var inte så svårt att sätta rekordet. Men det har visat sig ge resultat också. Nu är rätt nöjd med formen, men ska köra hårdare och längre och se om jag kan lyfta simningen till nästa nivå. Löpningen går också bra, bra pass trots rätt lite volym, men rätt pass och ett bra flyt, känner att jag kan frysa formen nu till i maj. Men jag ska till Pars om drygt en månad och hoppas kunna gå under 3 timmar med marginal. Löpningen är svår att formtoppa och hitta känslan, men jag har desto svårare att formtoppa i cyklingen. Och cyklingen har gått rätt skapligt, missat några viktiga pass men utvecklingen går åt rätt håll, Jag har nycklarna för att höja cyklingen till rätt nivå, gäller bara om tiden räcker till. Styrketräningen går inte alls bra, men det gör mej inte så mycket. Jag har aldrig varit i så bra form som nu och inte varit så bra förberedd inför säsongen. Det känns bra. Att kunna pressa kroppen och ha flytet genom en hel tävling är en grym skön känsla och jag kommer att ha det i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *